klastaxi.be Logo

Taxi - Luchthavenvervoer - Airport shuttle - Personenvervoer - vanuit Limburg

Comfortabel 

Luchthavenvervoer 

in Limburg

Boek nu uw luchthaventaxi in Limburg en wij vinden voor jou een chauffeur, 24/7

Op zoek naar airportservice Limburg? Klas Taxi Hasselt biedt betrouwbaar luchthavenvervoer aan, comfortabel en betaalbaar. Boek uw rit online of bel ons.

Onze shuttledienst biedt personenvervoer vanuit Limburg

Klas Taxi Hasselt is de ideale optie voor een milieuvriendelijke en comfortabele transfer van en naar de luchthaven in de regio Limburg, België. Onze diensten zijn gericht op het bieden van een ecologisch verantwoorde en veilige taxirit naar de luchthaven, verzorgd door onze deskundige chauffeurs. Wij staan klaar om u in heel Limburg en Vlaanderen te bedienen met onze hoogwaardige airportservice diensten.

Tarieven Shuttledienst (vertrek vanuit Limburg):

✔ Zaventem €150
✔ Charleroi €200
✔ Eindhoven €140
✔ Maastricht €110
✔ Schiphol €260
✔ Keulen €300
✔ Luik €100
✔ Dusseldorf €230
✔ Amsterdam €280

*Tarieven kunnen €20 tot €40 hoger uitkomen voor klanten dichtbij de Nederlandse grens.

online taxi Hasselt boeken via contactformulier

Airportshuttle boeken

Een taxi van/naar luchthaven reserveren was nog nooit zo simpel. Met slechts een paar clicks kunt u uw rit naar uw bestemming beveiligen.

Eerlijke prijzen

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid. Onze tarieven voor luchthavenvervoer zijn zichtbaar hierboven, zodat u altijd vooraf de kosten van uw reis weet.

Boeken via WhatsApp

Een taxi naar de luchthaven voor de deur nodig? Onze WhatsApp optie maakt het nog handiger om een rit te boeken. Neem contact met ons op voor een snelle en persoonlijke service, direct van uw thuis in Limburg naar de luchthaven.

Betrouwbare dienstverlening

Stiptheid en betrouwbaarheid vormen de kern van onze dienstverlening. U kunt erop rekenen dat wij u elke keer op tijd op naar de luchthaven brengen.

Ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die prioriteit geven aan uw veiligheid en comfort. Leun achterover en ontspan terwijl ons ervaren team ervoor zorgt dat u uw vlucht niet mist.

Airportservice Limburg

Kies voor Klas Taxi Hasselt voor al uw luchthaven- en personenvervoerbehoeften in heel Limburg, inclusief centrale regio’s en daarbuiten. Of u nu op het laatste moment een taxi nodig heeft of uw vervoer naar de luchthaven vooruit wilt plannen voor het komende jaar, Klas Taxi Hasselt staat klaar om elke vervoersuitdaging aan te gaan!

Luchthavenvervoer of personenvervoer nodig van/naar Bilzen, Hasselt, Zonhoven, Lummen, Beringen, Paal, Halen, Tessenderlo, Genk, Diest, Herk-de-Stad en VOLLEDIG REGIO LIMBURG…

Geniet van een snelle, comfortabele en kostenefficiënte reiservaring met ons. Onze deskundige chauffeurs zorgen ervoor dat u precies op tijd en met maximaal comfort op uw bestemming aankomt, en dat alles tegen aantrekkelijke tarieven. We hanteren een uniform tarief voor onze diensten, dag en nacht, ook in het weekend, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Voor onze taxidienst in centraal Limburg, navigeer hier.

Hoewel we voornamelijk diensten verlenen in steden zoals Heusden-Zolder, Lummen, Beringen, Hasselt, Houthalen-Helchteren, en Zonhoven, staat Klas Taxi Hasselt klaar om klanten uit de gehele provincie Limburg te bedienen. Ons aanbod strekt zich uit tot de belangrijkste steden zoals Hasselt, Genk, Bilzen, Herk-de-Stad, en meer, om ervoor te zorgen dat waar u ook bent in Limburg, betrouwbaar vervoer binnen handbereik is. Voor een taxibedrijf in Gent refereren wij u door naar onze partner Taxi Gent 222. Voor een taxifirma in Mechelen refereren wij u door naar onze andere Mechelse partner taxifirma in Mechelen.
Bij Klas Taxi Hasselt begrijpen we het belang van betrouwbaar, toegankelijk en comfortabel vervoer. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service die aan uw verwachtingen voldoet, elke keer weer. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw volgende reis en ervaar het verschil met Klas Taxi Hasselt.

Luchthaventaxi: Vervoer naar luchthaven werkwijze:

 
  • Vervoer naar een luchthaven van uw keuze in binnen- en buitenland
  • vervoer van de luchthaven naar huis
  • allround taxidiensten
  • personenvervoer
  • VIP-vervoer
  • evenementenvervoer
  • shuttle vervoer
Open chat
1
Scan the code
Hallo 👋
kunnen we je helpen?