klastaxi.be Logo

Taxi - Luchthavenvervoer - Airport shuttle - Personenvervoer - vanuit Limburg

Comfortabel 

Luchthavenvervoer 

vanuit Limburg

Boek nu uw luchthaventaxi in Limburg en wij vinden voor jou een chauffeur, 24/7

Op zoek naar airportservice Limburg? Klas Taxi Hasselt biedt betrouwbaar luchthavenvervoer aan, comfortabel en betaalbaar. Boek uw rit online of bel ons.

Waarom shuttledienst vanuit Limburg bij Klas Taxi kiezen?

Klas Taxi is de ideale optie voor een milieuvriendelijke en comfortabele transfer van en naar de luchthaven in de regio Limburg, België. Onze diensten zijn gericht op het bieden van een ecologisch verantwoorde en veilige taxirit naar de luchthaven, verzorgd door onze deskundige chauffeurs. Wij staan klaar om u in heel Limburg en Vlaanderen te bedienen met onze hoogwaardige airportservice diensten.

Tarieven (vertrek vanuit Limburg):

✔ Zaventem €150
✔ Charleroi €200
✔ Eindhoven €140
✔ Maastricht €110
✔ Schiphol €260
✔ Keulen €300
✔ Luik €100
✔ Dusseldorf €230
✔ Amsterdam €280

*Tarieven kunnen €20 tot €40 hoger uitkomen voor klanten dichtbij de Nederlandse grens.

online taxi boeken via contactformulier

Airportshuttle boeken

Een taxi van/naar luchthaven reserveren was nog nooit zo simpel. Met slechts een paar clicks kunt u uw rit naar uw bestemming beveiligen.

Eerlijke prijzen

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid. Onze tarieven voor luchthavenvervoer zijn zichtbaar hierboven, zodat u altijd vooraf de kosten van uw reis weet.

Boeken via WhatsApp

Een taxi naar de luchthaven voor de deur nodig? Onze WhatsApp optie maakt het nog handiger om een rit te boeken. Neem contact met ons op voor een snelle en persoonlijke service, direct van uw thuis in Limburg naar de luchthaven.

Betrouwbare dienstverlening

Stiptheid en betrouwbaarheid vormen de kern van onze dienstverlening. U kunt erop rekenen dat wij u elke keer op tijd op naar de luchthaven brengen.

Ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die prioriteit geven aan uw veiligheid en comfort. Leun achterover en ontspan terwijl ons ervaren team ervoor zorgt dat u uw vlucht niet mist.

Open chat
1
Scan the code
Hallo 👋
kunnen we je helpen?