klastaxi.be Logo

Taxi - Luchthavenvervoer - Airportservice - Personenvervoer - Hasselt en omstreken

Comfortabel 

Luchthavenvervoer 

Hasselt en omstreken

Boek nu uw airportservice in Hasselt en wij vinden voor jou een chauffeur, 24/7

Op zoek naar luchthavenvervoer? Klas Taxi Hasselt biedt een betrouwbare airportservice aan, comfortabel en betaalbaar. Boek uw rit online of bel ons op 0492 42 69 69.

Luchthavenvervoer bij Klas Taxi Hasselt:

Klas Taxi Hasselt is uw beste keuze voor een transfer van/naar de luchthaven, als u ecologisch en comfortabel wil reizen. U geniet van een milieubewuste en veilige luchthaventaxi, door een van onze ervaren chauffeurs. Wij bieden onze taxidienst voor luchthavenvervoer in heel Limburg aan.

Tarieven (vertrek uit Hasselt en omstreken):

✔ Zaventem €150
✔ Charleroi €200
✔ Eindhoven €140
✔ Maastricht €110
✔ Schiphol €260
✔ Keulen €300
✔ Luik €100
✔ Dusseldorf €230
✔ Amsterdam €280

online taxi Hasselt boeken via contactformulier

Luchthaventransfer boeken

Een taxi van/naar luchthaven reserveren was nog nooit zo eenvoudig. Met slechts een paar klikken kunt u uw rit naar uw bestemming beveiligen.

Transparante prijzen

Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid. Onze prijzen voor luchthavenvervoer zijn zichtbaar hierboven, zodat u altijd vooraf de kosten van uw reis kent.

Whatsapp-boeking

Een taxi voor de deur nodig? Onze WhatsApp optie maakt het nog handiger om een rit te boeken. Neem contact met ons op voor een snelle en persoonlijke service.

U kan ons vertrouwen!

Stiptheid en betrouwbaarheid vormen de kern van onze dienstverlening. U kunt erop rekenen dat wij u elke keer op tijd op uw bestemming brengen.

Open chat
1
Scan the code
Hallo 👋
kunnen we je helpen?